Smaken & Vullingen

Over smaak valt niet te twisten en zeker niet bij Pink Tiger’s Party Land.
Alle taarten, botercrème en vullingen worden zelfgemaakt.
Er wordt dus geen gebruik gemaakt van basisrecepten die kant-en-klaar te koop zijn.

Ik versier mijn taarten met glazuur (frosting) en maak geen gebruik van fondant.

Standaard Taart Smaken
  • Bolo di Manteca (Botertaart)
  • Vanille Chiffon Cake (Luchtige vanille taart)
  • Chocolade
  • Citroen
  • Red Velvet
  • Kokos
  • Combinatie (Kokos/Chocolade of Boter/Chocolade)
Speciale Taart Smaken
  • Bolo di Pistache (Pistachetaart)
  • Bolo di Cashupete (Cashewnotentaart)
  • Fruit Chiffon Cake
  • Pindakaas
  • Wortel
  • Chocolade Stukjes
Vullingen
  • Botercrème (Vanille, Chocolade, Koffie, Chocolade-Pindakaas, Pindakaas)
  • Gearomatiseerde Botercrème (Aardbei, Sinasappel, Citroen, etc…)
  • Roomkaas – ‘Cream Cheese’-frosting (deze kan gemengd worden met zelfgemaakte jam)
  • Zelfgemaakte Jam (Kersen, Blauwe bessen, Aardbeien, Mango, etc…)
  • Fruit Stukjes (Aardbei, Appel, Verschillende soorten bessen, etc…)
  • Chocolade Mousse
Glazuur – ‘Frosting’
  • Vanille Botercrème
  • Chocolade Botercrème
  • Gearomatiseerde Botercrème (Aardbei, Sinasappel, Citroen, enz.)
  • Roomkaas ‘Cream Cheese’

Reacties gesloten