Prijzen

Je betaalt bij mij voor de ingrediënten voor een taart en de tijd die ik nodig heb om de versieringen aan jouw wensen te laten voldoen. Dit betekent dus dat er geen vast prijskaartje aan een taart gehangen kan worden, want iedere klant heeft weer andere wensen. Het enige dat ik kan doen is een indicatie geven.

Ik heb vier categoriën gemaakt waarin je een één-laags taart kan indelen. De tijden die ik daarachter aangeef zijn gebaseerd op een taart met een diameter van 24cm voor ongeveer 15 personen. Ik breng €7,50 per uur exclusief BTW in rekening. Voor een plaatje op eetbaar papier reken ik €5,00 exclusief BTW.

  1. Bovenkant: plaatje op eetbaar papier, Zijkant: simpele versiering
  2. Bovenkant en Zijkant: simpele versiering
  3. Bovenkant: simpele versiering, Zijkant: tijdrovende versiering
  4. Bovenkant en Zijkant: tijdrovende versiering
0,5 uur werk
1,5 uur werk
2,0 uur werk
3,5 uur werk

Als basistaart zal ik altijd beginnen met een Bolo di Manteca, de kosten voor de ingrediënten en ‘maak’-tijdkosten voor een taart van 24cm in diameter zijn ~€14,61 exclusief BTW. Daarnaast reken ik €5,75 voor verpakkingskosten (je wilt toch geen beestjes op je mooie taart tijdens vervoer?!). Door deze kosten op te tellen en te combineren met de informatie in bovenstaande tabel, kan de prijs variëren tussen ~€29,11 en ~€48,48 exclusief BTW. Wil je weten wat jou taart gaat kosten? Klik dan hier om te lezen welke informatie ik van je nodig heb en neem vervolgens via de gegevens op deze pagina contact met mij op. Ik zal dan voor een offerte op maat zorgen.

Veel Gestelde Vragen

Wat betaal je nou voor een taart?

Het ligt er erg aan hoe groot je taart is, de moeilijkheidsgraad, smaken, vullingen, en ga zo maar door. Een taart met een heel patroon van botercrème kost meer dan alleen eentje die is afgestreken met botercrème. Stapeltaarten kosten meer dan ongestapelde taarten. Je krijgt het idee wel een beetje.

Heb je een minimaal bedrag waarvoor besteld moet worden?

Nee, ik heb geen minimaal bedrag als je een bestelling plaatst.

Waarom kosten jouw taarten meer dan de taarten die je in de supermarkt kan kopen?

In tegenstelling tot de meeste supermarkten, bak ik, glazuur ik, versier ik, en maak ik alles schoon voor elke taart die ik creër. Ik maak al mijn taarten, glazuren en de vullingen helemaal zelf. Ik moet voor elke taart die besteld wordt winkelen, ingrediënten en apparatuur kopen. Daarnaast zijn er de kosten voor water-, gas- en elektriciteitsgebruik, verzekeringen, vergoedingen, reclame, enz. Daarnaast werk ik niet gratis per uur op een taart, tenminste ik neem aan dat jij ook per uur betaald wordt voor jouw baan! Om een lang verhaal kort te houden, er gaat heel veel tijd zitten in het maken van jouw bestelling.

Heb je een printer die kan printen op eetbaar papier?

Nee, ik heb geen printer die kan printen op eetbaar papier. Ik kan wel een plaatje op eetbaar papier voor je bestellen. Als je zelf een plaatje hebt van eetbaar papier dan wil ik die graag op een taart naar jouw keuze plaatsen.

Maak je alleen taarten die te zien zijn in je portfolio?

Nee, de taarten die je in mijn portfolie ziet, zijn taarten die ik al eens gemaakt heb en dienen als voorbeeld. Welk idee jijzelf ook hebt, leg het aan mij voor en wij bespreken samen hoe het uitgevoerd kan worden.

Reacties gesloten