Over Mij

Ik ben Tamara eigenaresse, werkster, organisator, bakster, taart versierder, en inspiratiebron achter ‘Pink Tiger’s Party Land’. Vanaf de leeftijd van 13-14 jaar stond ik al in de keuken taarten te bakken en versieren voor de verjaardag van mijn zusjes en broertje. Na de geboorte van mijn zoon begon ik ook de verjaardagsfeestjes in elkaar te zetten. Hierdoor deed ik dus de hele organisatie van thema plannen, tot shoppen en bakken, ik vond (en vind het nog steeds) het heerlijk. In augustus 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik ‘Pink Tiger’s Party Land’ tot leven gebracht. Ik wil namelijk niet alleen mijn eigen gezin laten genieten van een geweldig feestje, maar iedereen om heen!

Ik maak vooralsnog vooral botercrème taarten, maar ben mijn kennis aan het uitbreiden naar meer caribische taarten. Los daarvan bak ik koekjes, maak ik verschillende fudge en natuurlijk dé lekkernij van de caribische zee ‘kos di lechi’.

Aan de persoonlijke kant… Ik heb een bachelor in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, ben vrouw van een exotische man, moeder van een zoon (12) en dochter (10) en spendeer mijn dagen nu als Inside Sales Engineer bij een bedrijf in afsluiters. Ben opgegroeid in Leidschendam en heb daar dus ook de man van mijn dromen ontmoet. Verder houd ik ook erg van koken en lekker tijd doorbrengen met mijn gezin.

Reacties gesloten