Bestel een Lekkernij

Veel Gestelde Vragen – Bestellen en Bezorgen

Wat is mijn uiterste besteltijd?

Aangezien ik in mijn eentje werk, kan ik maar een beperkt aantal bestellingen aannemen. Dit betekent dus, hoe eerder je je bestelling plaatst hoe beter. Als een minimum kan je een besteltijd van twee weken hanteren. Houd er echter rekening mee dat er al op een eerder tijdstip een bestelling geplaatst kan zijn door een andere besteller. Hierdoor zou het voor kunnen komen dat ik jou bestelling niet aan kan nemen. Als advies geef ik je dus mee, het is nooit te vroeg om contact met me op te nemen.

Kan ik gewoon langskomen en een idee met je bespreken?

Sorry nee, persoonlijk advies geef ik alleen op afspraak en bij bestellingen boven de €150,-.

Kan ik gewoon langskomen en lekkernijen oppikken op weg naar mijn werk?

Sorry nee, ik heb geen lekkernijen enzovoort ten alle tijden op voorraad.

Wat moet ik doen om een bestellingen te plaatsen?

Op deze pagina staat aangegeven hoe je contact met mij kan opnemen. Ik heb de volgende informatie van jou nodig:

  • Hoeveel personen gaan van je taart eten?
  • Welke taartvorm wil je hebben? (rond, vierkant, hart, etc…)
  • Welke smaken wil je dat jou taart heeft?
  • Welke smaken wil je dat jou taartvulling heeft?
  • Aan welk thema wil je dat jou taart voldoet?
  • Welke tekst wil je op jou taart hebben? (Naam, leeftijd, etc…)
Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil een verandering aanbrengen. Kan jij deze verandering nog toepassen?

Misschien. Voor niet-trouwtaarten kunnen de veranderingen toegepast worden, mits je meer dan twee weken voor de ophaaldatum contact met me opneemt. Je zal belast worden met de kosten die ik heb moeten maken bij de aanschaf van gereedschappen en al gedaan werk dat vanwege je verandering niet meer nodig is. Als je twee weken of minder voor de ophaaldatum contact met me opneemt, zullen veranderingen niet meer toegepast worden.

Voor trouwtaarten verwijs ik je naar je afgesloten contract met mij.

Bezorg jij mijn lekkernij(en)?

Ja ik bezorg jou lekkernij(en). Woon je in de eerste 10 kilometer van mijn keukenlocatie dan is de bezorging gratis. Woon je verder dan 10 kilometer van mijn keukenlocatie, dan betaal je €0,19 per meer kilometer. Vergeet niet dat je voor de heen- en terugrit betaald.

Voorbeeld:
Je woont op 27,4 kilometer van mijn keukenlocatie;
De eerste 10 kilometer is gratis: 27,4 – 10 = 17,4 kilometer;
Heen- en terugrit: 2 x 17,4 = 34,8 kilometer;
Totale bezorgkosten: 34,8 x €0,19 = €6,61.

Tot hoever bezorg je?

Ik heb geen bezorglimiet. Uiteraard geldt hoe verder ik moet bezorgen, hoe hoger de bezorgkosten zullen zijn.

Veel Gestelde Vragen – Betalingen

Welk type betalingen accepteer jij?

Ik accepteer betalingen via bankoverschrijving, PayPal en contant.

Moet ik voor elke bestelling vooraf betalen?

Voor niet-trouwtaarten vraag ik een aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Op deze manier zal jou taart gereserveerd worden. Het overige bedrag zal je twee weken voor de ophaaldatum betalen. Als het overige bedrag niet betaald is voor die twee weken, zal er voor elke dag dat jij te laat bent met betalen €20,- per dag in rekening gebracht worden. Als er nog één week te gaan is voor jou ophaaldatum en het resterende bedrag is niet betaald, zal jou bestelling worden geannuleerd.

Voor trouwtaarten vraag ik een aanbetaling van €125,- en een getekend contract om verzekerd te zijn van een reservering. Het restant van het totale bedrag zal je vier weken voor jou ophaaldatum betalen. Als het overige bedrag niet betaald is voor die vier weken, zal er voor elke dag dat jij te laat bent met betalen €20,- per dag in rekening gebracht worden. Als er nog één week te gaan is voor jou ophaaldatum en het resterende bedrag is niet betaald, zal jou bestelling worden geannuleerd.

Trouwtaarten die één maand of minder voor de gewenste ophaaldatum worden besteld, krijgen te maken met een ‘spoed’ vergoeding en moeten in het geheel betaald worden.

Kan ik aanbetalingen terugkrijgen?

Niet-trouwtaarten die twee weken of meer voor jou ophaaldatum worden geannuleerd zullen niet worden terugbetaald. Wel kan jij dit bedrag besteden aan een nieuwe bestelling besteden die jij binnen een jaar na het plaatsen van de originele besteldatum plaatst. Dit kun je maar één keer doen per aanbetaling. Ook hierbij geldt dat de beschikbaarheid van PTPL leidend is. Als jij jou bestelling in minder dan twee weken voor jou ophaaldatum annuleerd, zal jou aanbetaling niet worden terugbetaald en kan jij deze aanbetaling ook niet besteden aan een nieuwe bestelling.

Aanbetaling van trouwtaarten worden niet terugbetaald. Annuleer jij jou bestelling binnen vier weken of meer voor jou ophaaldatum, zal een gedeelte van het resterende bedrag worden teruggestort. Annuleer jij je bestelling in minder dan vier weken voor jou ophaaldatum, zal niks worden terugbetaald.

Reacties gesloten